1 februari 2012

Nightswimming, a silk screen portraitMijn liefje is vandaag jarig. Ook hij krijgt ieder jaar zijn 'verjaardagtekening', deze keer een zeefdruk uiteraard. Het liep een beetje uit de hand. Ik geloof dat ik bijna net zoveel afdrukken heb als hij oud geworden is. Ik laat er maar een paar halve zien, de rest hou ik lekker voor mezelf. Ze zijn allemaal een beetje anders maar allemaal met de lyrics van Nightswimming van R.E.M., dat ik bijna 'ons liedje' zou noemen als dat niet zo truttig zou klinken.

It's my husband's birthday today. And just like I do for the children I make a birthday drawing for him too. This year it's a silkscreen portrait, obviously. I think I pulled almost as many portraits as ages he gets, and almost all of them are different. I just show a few of them, half... Keeping the rest to myself.

En zo zagen onze slaapkamerramen er vanochtend uit. Duidelijk geen energielabel A op dit huis. Misschien moeten we ons daar maar eens in verdiepen, maar nu eerst verdiepen wij ons in taart eten en de dikte van het ijs. Het ijs op de sloten, niet op mijn ramen...

This morning my bedroom windows looked like this. And we are very excited to soon skate on the lakes again!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! En wat een prachtige zeefdrukken!!
  Voorheen hadden wij ook altijd ijsbloemen, hebben nu eindlijk dubbel glas. Is wel een stuk aangenamer !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, Petra en wat een prachtig cadeau heb je voor hem gemaakt. Een teken van ware liefde. Geniet er maar van. En die tekst van REM is ook wel top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, die zeefdrukken. Wat een persoonlijk cadeau. Hoop dat jullie een fijne (verjaar)dag hebben gehad.
  En ja, het ijs blijft boeiend om naar te kijken én te fotograferen.
  Vandaag heb ik ook de rijp weten vast te leggen. Zo mooi, al die ijsdeeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.