18 februari 2012

Bags for boys

Belofte maakt schuld. Voor zijn verjaardag beloofde ik Wisse een tas, maar al wat er kwam; geen tas. Soms zijn er van die projecten die als een molensteen om je nek hangen. Wisse's tas was er zo een. Toch is het leuk dat er jongens zijn die om een tas vragen! Eerder maakte ik er een voor Casper en Valentijn, maar heel vaak komt het toch niet voor.


Ik jatte het cirkeltje van Eloleo. Het freehand stikken met de naaimachine rondom het cirkeltje doet wel heel jongensachtig aan en was daarbij strikte noodzaak. Netjes rond stikken bleek zo makkelijk nog niet.

A bag for a boy, not the easiest thing, but it's nice when they ask for it, I guess. I did it before for Casper and Valentijn and now for Wisse. The circle shaped pocket I saw at Eloleo's.


9 opmerkingen:

 1. leuk eens een stoere jongens tas te zien tussen de vele bloemetjes en roze dingen tassen! Mooi gemaakt joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige tas, zo met die W. Heb ook even goed gekeken naar het hengsel, want zo iets heb ik ook ooit geprobeerd maar dat is niet zo mooi geworden. Bij jou ziet het er heel netjes uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tas. Dat is nog eens een mooi cadeau. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the style- very nice work, Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke jongenstas ! En haha voor de oplossing rond het cirkeltje... is ook mijn oplossing voor niet zo keurige stiksels. Geeft het meteen een stoere look !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hier ook een jongenstas op mijn lijstje staan, om de een of andere reden maak ik graag jongensspul :0). Deze is echt een kanjer, stoer, stijlvol, gewoon alles wat een jongenstas moet hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.