17 juni 2014

Uitslag give away

Wie wint het paspoorthoesje? Dat houdt u allen al een tijdje in de greep, maar het uur U is aangebroken. Helaas is notaris Zusenzo verhinderd, dus doen we de trekking op een meer ludieke wijze dan de notaris ons toegestaan zou hebben. 

Het hoesje is gemaakt van gezeefdrukte stof met het stratenplan van Parijs. Duidelijk herkenbaar is het Ile de la Cité op het oranje hoesje, heel ambachtelijk met de tweede druk nogal onprecies op de ondergrond. Minder herkenbaar is het Place des Vosges op het rose hoesje. De tweede druk werd op de kop op de ondergrond gedrukt. Tja, kunstenaars..... 

Parijs ligt op 48° NB en 2° OL. Als we die bij elkaar optellen komen we op 50. Zoveel reacties waren er helaas niet. Dus delen we 48 door 2 en komen we op 24 en daar treffen Jo Chapeau. Een dame die niet alleen prachtig naait, haakt en breit, maar ook zelf hoeden maakt! Daarbij doen haar reacties op dit blog mij altijd blozen van lof en glimlachen om het prachtige taalgebruik. Jo, stuur mij een mail op vervlogendagen@gmail.com met je adres en ik stuur je het paspoorthoesje toe! 


Ik wens allen een heel fijne vakantie op al die verschillende bestemmingen. U ziet ons terug op Corsica of in de Spaanse Pyreneeën of in de Franse Lot.  Tenminste, dat zijn zo de bestemmingen die hier circuleren. Het kan ook zomaar zijn dat ik u tegen het lijf loop in Umbrië of in de Franse Alpen. Leve de bonnefooi! (Of dolle pof, zoals mijn man dat noemt.) 

6 opmerkingen:

 1. Je meent het ? Echt ??? Ik had dat dus in geen duizend jaar verwacht, maar ik ben er echt keiblij mee ! Gewoon straks een hoogstpersoonlijk ontwerp van jouw hand kunnen koesteren ... wat een eer ! Ik laat snel van me horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw Jo, al zeker één wedstrijd gewonnen deze week! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt iets voor Jo, die gaat dat koesteren, zeker weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die Jo heeft toch weer chance jom!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.