11 juni 2014

Dingen die blijvenVeel dingen hoef ik niet meer als het om onze oudste zoon gaat. Of liever; mag ik niet meer. Uitzwaaien bij schoolreis? Vergeet het maar. Samen een planning maken voor een drukke proefwerkweek? "Jij zit toch niet meer op school?" Lieverd zeggen in het openbaar of een kus geven op straat? Gruwel! Gesprekken aanknopen met vrienden die voor hem komen? Achterlijk! Mee naar de kapper? Hij kan zelf wel zeggen dat hij het net als Pellè wil. Al moet hij de kapster in het dorp nog wel even op weg helpen met een plaatje op zijn telefoon. Die leeft in zalige onwetenheid over het haar-icoon.  
Wat vertelt u me nou, u heeft ook nog nooit van Pellè gehoord? Het is een  voetballer van Feyenoord met een nogal ouderwets herenkapsel dat het erg goed doet bij de jeugd van tegenwoordig en waaraan eigenlijk vrij weinig op te merken is. 

Maar een ding verandert niet. De verjaardagstekening. Het blijft een vast onderdeel van het jarig zijn. Konijntjes, rupsjes, leeuwen, hockyers, ridders; er is al vanalles voorbij gekomen. Lang leve de zeefdruk die zorgt voor een stoere druk die past bij een vijftienjarige. Een vijftienjarige die ik nu recht in de ogen kijk, maar waar ik binnenkort naar op zal kijken. Die op en top puber is en zorgt dat wij dat allemaal in de frontlinie mee mogen maken. Ervaring die ons nog van pas zal komen....  
Voor Valentijn deed ik het natuurlijk ook. 

U kunt nog tot zondag 15 juni meedoen met de give-away. Ook een zeefdruk, maar dan op stof in de vorm van een paspoorthoesje!

3 opmerkingen:

  1. Kleine kinderen worden oh zo snel groot,hé!Hier eentje van 17 en 12 jaar!Leuk gedaan met die zeefdruk.Ik ben benieuwd wie de give away gaat winnen,ja ik doe ook mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles komt altijd terug ... (als 15 jarige had ik ook zo'n kapsel)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.