17 mei 2013

Uitslag give away


Geen Robert Kaufman, geen royalties, alleen een 58e plek. Nu ben ik niet erg competitief ingesteld. Echt, daag mij gerust uit voor een spelletje, want ik doe geen gekke dingen. Ik loop niet van tafel, gooi het bord niet door de kamer, zeg geen mònòpólie tegen mónópolie, nee heus, ik doe heel normaal. Maar deze wedstrijd had ik toch wel heel graag willen winnen. De olympische gedachte was hier niet erg aan mij besteed. Ik ging keihard voor de knikkers. 

Iemand van jullie heeft wel gewonnen. Alles bij elkaar opgeteld, kwam ik op 34 spelers in het veld. (Dubbel wegens volger, steunbetuiging in laatste blogpost, plaatsen op facebook etc.) Die namen schreef ik op een papiertje. Die papiertjes vouwde ik dubbel en gaf ik een nummer, uiteraard van 1 to 34. Daarna ging ik heel nerdy te werk. Ik nam een detail uit het stofontwerp, verlengde de zijden van de vijfhoek en keek of er een getal op het snijvlak zou staan. Mijn ontwerp wemelde namelijk van de cijfers. En bingo; nummer 21 viel, nagenoeg, op een snijvlak. Voor wie  niet weet wat een snijvlak is, staat er een pijl bij. Ik viste nummer 21 uit de niet zo heel imponerende stapel en toen had ik een winnaar:


Ik ga een tas maken voor 100% Heppie. Neem je even contact op?

7 opmerkingen:

 1. Hoera voor 100% happy, die zal nu wel 1000% happy zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon blijven doorgaan met stof ontwerpen! Eens win je die wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoehoei, de snijvlakken zijn mij gunstig gezind ! Wat een geweldig originele manier van bekend maken. Ik heb je inmiddels gemaild...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja begot, die gaat vast 100 procent heppie zijn hiermee. Kunnen we jouw stof ook gewoon bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Lies, dat kan. Ik moet eerst de stof zelf bestellen en kijken of het goed is en dan kan het via Spoonflower worden besteld. Ik heb de stof inmiddels besteld, maar kan nog niet aangegeven dat ik hem wil verkopen. (Hij is bij mij ook nog niet geleverd) Nog heel even geduld, dus.
   http://www.spoonflower.com/profiles/studiodageraad

   Verwijderen
 5. Super fijn!!!
  Die gaat dat 100% goed besteden :)
  Blijven ontwerpen en meerdere ontwerpstudio's aanschrijven, je hebt talent.
  Op een keer bijt het visje :)
  Ik wens je een goede vangst!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.