24 april 2012

Fabric8 Contest Spoonflower and Robert Kaufman

Hier wordt weinig gemaakt de laatste tijd. Rugsores... Maar ik heb wel een ontwerp voor de Spoonflower Fabric8 wedstrijd gemaakt. De deadline is vandaag, dus wie nog mee wil doen moet als de kippen in de pen klimmen, want dat is namelijk het thema. "Moderne stofontwerpen die de stijl van pentekeningen oproepen die ingekleurd zijn met waterverf". De prijs is een baan als stoffenontwerper bij Robert Kaufman. Nu wil ik mijn toekomstig werkgever niet op voorhand voor het hoofd stoten, maar ik had een ander thema gekozen. Bij pentekeningen denk ik aan schetsjes in een reisdagboek, maar zelfs dat doe ik eerlijk gezegd gewoon met potlood. Ik heb nog wel even met het idee gespeeld, maar het werd een stof die ik zelf nooit zou kopen en je mag maar met een stof meedoen.

Nu vind ik ook mijn uiteindelijke inzending niet de allerbegerenswaardige stof, maar wel een heel fijn uitgangspunt voor een collectie van acht stoffen. Dat is namelijk stap 2 van de wedstrijd. Nu eerst maar eens bij de eerste honderd zien te komen.  Ahum. Daarna is uw hulp geboden. Kijk ook eens hier voor een bijdrage aan de contest.

There's not much crafting around here. A hernia is apparantly a longtime companion. But I did manage to enter the Spoonflower contest. The winner gets a job offer from Robert Kaufman, the fabric company. Well, that would be a career change! The theme however wasn't quite my cup of tea: designs that evoke the style of pen and ink drawing, colored with waterpaint. And you're only granted one entry. Did I pick the right one?

Look also overhere for more fabric designs for the contest!
6 opmerkingen:

 1. Oh, echt ik vind je stof superleuk, ik ben je gaan volgen op spoonflower. Jij leeft mijn droom al ;-). Ik heb al wel een account, een paar patroontjes in pen, maar nog niets officieels. Ik hoop dat je wint! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi!!!!! Veel geluk, ik zal voor je duimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een mooi ontwerp gemaakt. Ook goed te combineren met effen stoffen, als het ooit nog zo ver komt. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Petra, thank you for your lovely words. I like it here in your world as well...Understandig nederlands-deutsch is much more easier in spoken words than in written, so I hope you see it as a lesson...I know I have to write in English, too...sometimes...
  I love your patterns!
  Liebe Grüße von Michaela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik duim voor je!
  en beterschap voor je rug ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes met je inzending, wat een talent meid, ik vind alles even mooi, je moet daar echt meer mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.