5 maart 2012

Polkadot spring fling bag

De halve klas van Lauren heb ik van een ''vervlogen dagen' tas voorzien, maar zelf gaat het arme kind met een übersportieve rugzak, type 'stevige wandeling',  naar gym en schoolzwemmen. Toen ze zelf 'ontwerpjes' begon te tekenen voor een tas, wist ik dat ik er niet langer onderuit kon.

Ik dacht dat het blauwe tas moest worden, ware het niet dat de toekomstige eigenenaresse zo haar geheel eigen gedachten had over de kleurstelling. Ze koos voor roze en geel e trok meteen het enige roze kledingstuk dat ze rijk is uit de kast.

Het patroon van de summer fling bag, de grootste vervlogen dagen hit ooit, was de basis. Aan beide kanten maakte ik een grote zak over de hele breedte om nog wat extra's mee te kunnen nemen, een soort kangoeroebuidel. De binnenkant is van toile cirée in een toile de jouy, handig voor de natte spullen.

A lot of her classmates have a 'vervlogen dagen' bag, to take to sportsclass or school's swimming hour. But she doesn't. She is like the doctor's kid who's illnesses are heavy neglected... So when she started designing her own bag, I know it was about time to sew her one. I thought she would have picked blue fabrics, but she chose pink and yellow. It's basically the summer fling bag pattern, but I skipped the sash in the middle and added a kangaroo like pocket.

8 opmerkingen:

 1. Ha ha, jouw dochter weet wat ze wil: een prachtige tas! Super model en lekker pittige kleurcombinatie. Gaaf.
  Fijne week. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie tas! Zijn dat nu leren hengsels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Liene Ja, dat zijn leren hengsels. Besteld bij www. leerwebshop.nl. Vandaag wilde ik echter bijbestellen en zag dat de webshop (tijdelijk?) niet werkt.

   Verwijderen
 3. Heerlijk meisie, ze lijkt op een paar jongere Maud!
  En een mooooooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige tas en wat ontzettend mooi afgewerkt. Tja, zo'n tas willen we allemaal wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig!!!! En zo'n mooi meisje......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die is prachtig!

  Leuke buttons ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by. You make my day by leaving a comment.